Politic

Al doilea subprefect merge tot la PNL

Și al doilea post de subprefect de Teleorman, prevăzut de noul Cod administrativ, va reveni tot PNL, au declarat, vineri, la Alexandria, secretarul general adjunct al PNL Cristi Barbu și senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Precizarea vine în contextul în care, în ultima perioadă, în spațiul public au apărut  mai multe informații potivit cărora PMP va da unul dintre subprefecți, fiind deja nominalizat din partea partidului Constantin Berechet. Mai mult, s-a zvonit și că unul dintre cele două posturi de subprefect va revenit ALDE, asta după ce partidul a primit deja funcția de prefect, pentru care deputatul Calotă Florică Ică l-a susținut pe Liviu Dumitrașcu.

În ciuda zvonurilor, pe unul dintre cele două posturi de subprefect a fost instalat, vineri, Eugen Constantin Nicolae, iar cel de-al doilea post, nebugetat pentru anul în curs, va fi ocupat de-abia după 1 ianuarie 2020. Din spusele celor doi lideri liberali, cu siguranță va reveni unui om susținut de PNL.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.