Sport

Al doilea “personal best” al anului pentru George Ranacu

Atletul George Ranacu, legitimat la CSS Alexandria, a început anul în forță. Sportivul pregătit de către antrenorul Mihai Haită a participat în acest week-end la etapa Campionatelor Naționale de juniori 2, indoor, desfășurată în sala de atletism din incinta Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu” din București. Ranacu s-a clasat pe un onorant loc 13, din 86 de participanți, la proba de 400 metri plat. Timpul cu care a fost cronometrat, 55.22 secunde, reprezintă cea mai bună performanță a carierei sale atletice.

De altfel, George Ranacu și-a corectat a doua oară maximul de performanță, un alt ”personal best” fiind semnat în urmă cu o săptămână, tot la București, la etapa Campionatelor Naționale de sală pentru seniori, tineret și juniori 1. Deși atunci a avut o concurență mult mai valoroasă, Ranacu a terminat pe locul 42 din 79 de concurenți, oprind cronometrele la 55.49 secunde.

Apreciem curba de progres a atletului alexăndrinean și sperăm ca el să nu se oprească aici.

Alexandra Vîrdol, antrenată de George Vîrdol la Turnu Măgurele, sub auspiciile CSS Alexandria, a participat la proba de săritura în lungime. Rezultatul ei, 4,72 metri a clasat-o pe locul 13 din 33 de concurente. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.