Eveniment

Al doilea aparat pentru efectuarea testelor COVID-19 va fi pus în funcțiune la Roșiorii de Vede

Un al doilea aparat PCR Real Time pentru efectuarea testelor COVID-19 va fi pus în funcțiune la Roșiorii de Vede, într-un spațiu pus de dispoziție de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Teleorman. Informația a fost furnizată, vineri, de Instituția Prefectului Teleorman.

“În calitatea sa de Președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman, Prefectul Liviu Dumitrașcu mulțumește tuturor acelora care au făcut posibil ca, în câteva zile, să ajungă în județ echipamentelor care vor permite efectuarea testelor COVID-19, în special Premierului Ludovic Orban și Secretarului General Adjunct al Guvernului, Costel Barbu. Este important ca în aceste zile dificile, toți factorii implicați să acționeze cu responsabilitate în interesul binelui comun”, transmite Instituția Prefectului Teleorman.

De asemenea, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman de vineri, 3 aprilie, desfășurată online, a fost aprobată și punerea în folosință, de către Direcția de Sănătate Publică Teleorman, a echipamentului de tip RT-PCR pus la dispoziție de către Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (A.N.S.V.S.A.) pentru efectuarea testelor COVID-19, în Alexandria. Referitor la aparatul trimis în județ de Guvermul României, în cadrul ședinței s-a decis ca Direcția de Sănătate Publică a Județului Teleorman să asigure personal pentru efectuarea testelor COVID-19 și să demareze, de îndată, procedura de achiziționare a kiturilor necesare pentru determinarea noului coronavirus

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.