Social

Ajutoarele de la Uniunea Europeană, distribuite în această perioadă la Alexandria

Distribuirea pachetelor cu produse alimentare și de igienă continuă în perioada 01 martie – 12 martie 2021, organizatori fiind Primăria municipiului Alexandria prin Direcția de Asistență Socială Alexandria, în colaborare cu Instituția  Prefectului – Județul Teleorman.

În perioada menționată, sunt distribuite ajutoarele alimentare și de igienă pe listele inițiale, care cuprind familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 și familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei.

Ajutoarele de la Uniunea Europeană se distribuie la Sala de sport (incinta Liceului Teoretic “Al. D. Ghica”) , str. Viitorului , nr.78, Alexandria,  de luni până vineri, între orele  14.00  –  18.00.

Pentru a putea ridica pachetele cu produse alimentare și de igienă, persoanele îndreptățite trebuie să prezinte documentele de identitate în original (BI, CI, certificate de naştere copii),

fiecăre persoană beneficiară de venit minim garantat și de alocație pentru susținerea familiei fiind îndreptărțită să primească un astfel de pachet.

Pentru stocul rămas după încheierea distribuirii pe listele inițiale, se va proceda la distribuirea pe liste suplimentare a categoriilor prevăzute de art. 3, alin. 1, lit. c) din O.U.G.

  1. 84/2020.

Informații suplimentare cu privire la distribuirea pachetelor cu produse alimentare și de igienă, precum și legat de conținutul pachetelor, se regăsesc la sediul Direcției de Asistență Socială Alexandria, str. Dunării, nr. 139, la centrul de distribuire, precum și pe pagina web a instituţiei: http://www.dgasalexandria.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.