Social

Ajutoare de urgență pentru șase familii din Teleorman

Guvernul a aprobat, în ședința de miercuri, acordarea de ajutoare de urgență în valoare de 470.800 lei pentru 146 de familii și persoane singure aflate în situaţii critice, între acestea și șase familii din Alexandria, Roșiori de Vede, Frumoasa și Tătărăștii de Jos.

Decizia a fost luată în baza anchetelor sociale efectuate de agențiile județene pentru plăți și inspecție socială.

Documentul aprobat de Executiv stabilește că 104.500 lei ajung la 21 familii și persoane singure din județele Bacău, Bihor, Botoșani, Buzău, Dolj, Hunedoara, Iași, Ilfov, Neamț, Olt, Sălaj, Teleorman și municipiul București, care se află în situații de necesitate cauzate de incendii.

Totodată, 366.300 lei vor fi acordați pentru 125 familii și persoane singure din județele Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea și municipiul București care au probleme grave de sănătate sau se află în situații deosebite care pot conduce la riscul de excluziune socială.

Ajutoarele de urgenţă aprobate de Executiv sunt suportate din fondurile prevăzute cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.