Social

Ajutoare alimentare și de igienă de la UE, redistribuite la Alexandria

În perioada 15-26 noiembrie 2021, Primăria municipiului Alexandria, prin Direcția de Asistență Socială Alexandria, în colaborare cu Instituția Prefectului – Județul Teleorman, va organiza redistribuirea ajutoarelor de la Uniunea Europeană în cadrul POAD 2018-2021, care au rămas pe stoc la alte primării de pe raza județului Teleorman.

În perioada mai sus menționată, se organizează redistribuirea ajutoarelor alimentare și de igienă, pentru persoanele care dețin certificat de încadrare în grad de handicap grav și accentuat de pe raza municipiului Alexandria și care nu au beneficiat de produse alimentară și de igienă în perioada anterioară (luna septembrie 2021).

Ajutoarele se vor distribui în perioada stabilită, la Sala de sport (incinta Liceului Teoretic “Al. D. Ghica”), str. Viitorului, nr. 78, Alexandria, de luni până vineri, între orele 14.00 – 17.00.

La redistribuire, persoanele îndreptățite să primească pachetele cu produse alimentare și de igienă, vor prezenta documentele de identitate în original (BI, CI, certificate de naștere copii), precum și copie după certificatul de încadrare în grad de handicap.

Pachetele cu produse alimentare și de igienă se vor acorda în funcție de ordinea prezentării acestora la centrul de dsitribuție până la epuizarea stocului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.