Eveniment

Agentul de poliție reținut pentru agresiune sexuală se transferase la Postul de Poliție Buzescu cu câteva zile în urmă

Agentul de poliţie, reţinut pentru agresiune sexuală, după ce a fost reclamat, la Poliția Capitalei, de o elevă de la Școala de Poliție din Câmpina, este din Teleorman și, începând cu data de 20 septembrie, acesta se transferase la Postul de Poliție din Buzescu. Pe 26 septembrie, însă, polițistul a fost pus la dispoziția autorităților.

Potrivit anchetatorilor, polițistul are 28 de ani și a fost reclamat de o elevă de la Școala de Poliție din Câmpina la Poliția Capitalei. La data comiterii faptei, polițistul lucra la postul din Centrul Vechi al Capitalei, iar eleva de la Câmpina venise la București pentru un stagiu de practică. Polițistul acuzat de aceasta că ar fi agresat-o ar fi trebuit să fie chiar îndrumătorul ei pe perioada stagiului de prectică.

Potrivit Poliţiei Capitalei, tânăra a reclamat încă de data de 6 septembrie că a fost victima unei agresiuni sexuale. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a delegat în cauză, pentru efectuarea cercetărilor, Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

În urma investigaţiilor, din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că autor al agresiunii este un bărbat de 28 de ani, agent de poliţie, la data comiterii faptei încadrat ca agent de siguranţă publică în cadrul DGPMB.

Acesta a fost reţinut, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, mai arată DGPMB.

One Comment

  1. E BINE CA I-ATI LASAT PE CIVILI IN PACE SI INCEPETI SA VA CALARITI INTRE VOI , DECREPITILOR .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.