Eveniment

Agenția de Investigare Feroviară Română va ancheta incidentul de pe calea ferată

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a transmis un comunicat de presă, în care precizează circumstanțele care au dus la producerea evenimentului feroviar, care a avut loc în această dimineață, în jurul orei 04.00,  la intrare în stația Roșiori Nord. Potrivit CFR, două vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat și unul s-a răsturnat, trenul fiind încărcat cu autoturisme și având ca stație de destinație Portul Constanța.

Astfel, CFR a făcut următoarele mențiuni: “Personalul feroviar de specialitate al SRCF Craiova va asigura tot suportul tehnic necesar operatorului de marfă, astfel încât operațiunile de repunere pe șină a vagoanelor deraiate să se desfășoare în condiții de siguranță și să fie finalizate în cel mai scurt timp.

Pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea deraierii, AGIFER (Agenția de Investigare Feroviară Română), printr-o comisie de specialiști, va ancheta acest incident”.

Traficul de călători se desfășoară pe celelalte linii din stație, măsură care va fi menținută până la repunerea pe șină a vagoanelor de marfă deraiate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.