Eveniment

Agenţi de poliţie din Alexandria, anchetaţi pentru corupţie de DGA Teleorman

Joi dimineaţă, la Poliţia Municipiului Alexandria a avut loc o descindere a ofiţerilor DGA care a vizat cercetarea a şase lucrători cu grad de agent asupra cărora există suspiciunea că ar fi comis fapte de corupţie.

Potrivit şefului DGA Teleorman, subcomisar Tom Ţică, cercetările se desfăşoară într-un dosar penal înregistrat în 2012 la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie de către agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Alexandria.

Potrivit procurorului Traian Nedelcuţă, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman,  ca măsură procedurală în acest dosar s-a efectuat percheziţia la locul de muncă al agenţilor respectiv la Poliţia Municipală Alexandria, precum şi percheziţia autoturismelor folosite de aceştia. Subcomisarul Tom Ţică a precizat că nu a fost reţinut şi nu a fost dus la audieri niciunul din cei şase agenţi întrucât cercetările sunt în desfăşurare. Despre rezultatele percheziţiei, anchetatorii nu doresc să ofere mai multe amănunte, probabil ca măsură de precauţie până la finalizarea anchetei.

Subcomisarul Tom Ţică a ţinut să precizeze că IPJ Teleorman susţine DGA Teleorman în prevenirea şi combaterea faptelor de corupţie. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.