Sport

Agenda iubitorului de fotbal

În acest week-end, iubitorii sportului cu balonul rotund din județ au la dispoziție o gamă largă de preocupări. La liga a III-a, cele două echipe teleormănene care evoluează în seria a III-a joacă pe teren propriu. Sporting Roșiori întâlnește pe Stadionul Municipal din Roșiorii de Vede pe FC Aninoasa, în timp ce FCM Alexandria joacă pe Stadionul Municipal din Alexandria cu Universitatea II Craiova. Ambele jocuri sunt programate sâmbătă, 25 martie, cu începere de la ora 15.00.

În Liga a IV-a, meciurile au loc, ca de obicei, în ziua de sâmbătă, 25 martie, cu începere de la ora 12.30, cu junior în deschidere, de la 10.30. Programul rundei a XIX-a este următorul: Viață Nouă Olteni – ASC Seaca, Ajax Botoroaga – Atletic Orbeasca, Voința Saelele – ACS Drăgănești Vlașca, Metalul Peretu – Astra Plosca, Avântul Bragadiru – Unirea Petrolul Videle, CS Nanov – Unirea Țigănești. Tineretul Siliștea stă. Rapid Buzescu a câștigat la masa verde, cu scorul de 3-0, meciul de pe terenul Unirii Brînceni, care s-a retras din campionat.

Liga a V-a are meciuri dispuse în ziua de duminică, 26 martie, cu începere de la ora 12.30, juniorii evoluând, conform tradiției, în deschidere, de la 10.30. Programul celor două serii geografice, etapa a XIV-a:

Seria I

Petrolul Poeni – Unirea Moșteni, Viitorul Didești – Avântul Stejaru, Viitorul Blejești – Teleormanul Troianu, Progresul Nenciulești – Flacăra Călinești, FCM II Alexandria – Gloria Merișani. Viitorul Butești stă.

Seria a II-a

Steaua Spătărei – Victoria Lunca, ACS Izvoarele – Cetatea Turnu Măgurele, Voința Salcia – Gloria Frumoasa, CS Vitănești – Tineretul Suhaia, Flacăra 2015 Conțești – Victoria Ștorobăneasa. Flacăra Lița a câștigat prin neprogramare meciul de pe terenul celor de la Valea Dunării Pietroșani, cu scorul de 3-0.

Liga a VI-a programează meciurile rundei a XIII-a duminică, 26 martie, cu începere de la ora 11.00, după cum urmează:

Seria I

Inter Purani – Real Beuca, Flacăra II Talpa – Viitorul Săceni, Spicul Balaci – CS Vîrtoape, Recolta Sfințești – Tineretul Rădoiești. Vulturii Mereni și Olimpia Dobrotești stau.

Seria a II-a

Tineretul Năsturelu – Flamura Albastră Segarcea Vale, Unirea II Brînceni – Metalul Frăsinet, Sporting Călmățuiu de Sus – Recolta Copăceanca, Viitorul Drăgănești de Vede – AS Vedea, Șoimii Scrioaștea – Progresul Smîrdioasa. Dunărea Islaz stă.

La fotbal feminin, Universitatea Alexandria întâlnește pe Real Craiova, în Liga Națională de Junioare U15. Meciul va avea loc pe 25 martie, cu începere de la ora 11.00, pe terenul din incinta Liceului Tehnologic nr. 1 din Alexandria.

Să nu uităm și de partida pe care o susține echipa națională de fotbal a României, în preliminariile pentru Cupa Mondială din Rusia 2018. Tricolorii întâlnesc Danemarca, la Cluj, pe Cluj Arena, duminică seară, de la ora 21.45. (Cristi Frisk)

One Comment

  1. Observator

    Frumos descrisa aceasta agenda fotbalistica si il felicit pe autor care imi da senzatia ca nu-i va copia pe cei dinaintea sa! Adica scurt la obiect ,fara inflorituri fara laude! Desi nu il cunosc, ceva ma face sa cred ca si-a pierdut o parte din timp pe terenurile de fotbal fie cu „tignalul”in gura fie cu steagul in mana! Oricum ii doresc in noua cariera aleasa mult succes si sa fie impartial, pentruca asa ii sta bine unui jurnalist!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.