Politic

Adunare generală în PSD Teleorman pentru vizita lui Dragnea

Liderii PSD s-au reunit pentru a pune la punct vizita preşedintelui interimar al social-democraţilor, Liviu Dragnea, în judeţ, în cadrul Consiliului Politic Judeţean al PSD Teleorman. Astfel că, duminică, 27 septembrie, sunt aşteptaţi să ia parte la evenimentul ce va avea loc la Casa de Cultură din Alexandria, cei 161 de membri ai Consiliului Politic Judeţean, respectiv primari, viceprimari, parlamentari şi europarlamentari, consilieri judeţeni şi consilieri locali, liderii organizaţiilor de tineret, de femei şi de pensionari, precum şi invitaţi din rândul organizaţiilor locale ale PSD Teleorman.

Potrivit primarului municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, Consiliul Politic Judeţean este, potrivit statutului partidului, forul ce-i poate acorda lui Liviu Dragnea susţinerea pentru depunerea candidaturii la şefia PSD. Totodată, pe lângă susţinerea organizaţiei din care face parte, respectiv PSD Teleorman, Liviu Dragnea mai are nevoie de susţinerea altor patru organizaţii judeţene ale PSD.

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că anunţul candidaturii sale la şefia PSD va fi făcut duminică, în cadrul Conferinţei judeţene a PSD Teleorman, în filiala din care face parte.

“Aş putea spune că nu se mai pune problema “dacă”, ci se pune problema “când” (voi face anunţul – n.r.). Duminică, la Conferinţa Judeţeană de la Teleorman, voi face anunţul. Cred că acest anunţ trebuie făcut în organizaţia din care am făcut parte şi din care fac parte şi din care voi face parte întotdeauna şi în judeţul pe care îl iubesc foarte mult”, a spus Dragnea. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. SI PE CARE L-AM SARACIT CA SA IL POT CONTROLA.(a uitat s-a spuna?)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.