Sport

Adrienne Webb încearcă să se acomodeze în Alexandria – “Este mai frig aici!”

Ultima achiziţie în lotul echipei BC-CST Alexandria este sportiva Adrienne Nicole Webb, jucătoare în vârstă de 24 de ani, care a evoluat în două meciuri până acum. Sportiva venită recent pentru a acoperi postul de extremă s-a arătat mulţumită de atmosfera de la echipă, de modul cum a fost primită de colegele sale, însă a recunoscut că are o problemă cu frigul din această perioadă. Prezentă în primele două jocuri aproape 35 de minute în teren şi cu un total de 18 puncte înscrise, Webb a vorbit despre nivelul competiţional din România şi a făcut unele aprecieri cu privire la calitatea întrecerii.

“Nivelul competiţiei este ridicat, cel puţin cu echipele cu care am jucat până acum, de aceea trebuie să joci de fiecare dată cel mai bun joc. Personal sper să aduc cât mai multă energie jocului şi să contribui cu cât mai multe în echipă”, a spus Adrienne Webb, sportivă care ultima dată a jucat în Suedia. În privinţa atmosferei în echipă şi a condiţiilor de la Alexandria, jucătoarea de origine americană a precizat că încă mai are nevoie de timp să se acomodeze cu temperatura din acest început de an 2015.

“Mă simt bine aici, încerc să mă acomodez la echipă, să-mi găsesc locul în echipă şi să fac ce mi se cere. Este mai frig decât mă aşteptam, eu vin dintr-o zonă mai caldă, iar adaptarea la frig este mai grea, dar sper să depăşesc această problemă cât mai repede”, a mai declarat jucătoarea în vârstă de 24 de ani.

Prin venirea americancei Adrienne Webb (a plecat o altă sportivă din SUA, Ann Farrel), lotul pe care antrenorul Mădălin Piperea mizează pentru retur are în componenţă zece jucătoare – cinci de origine română (Viorela Voicu, Anca Şipoş, Alina chivu, Crenguţa Teodorescu, Mihaela Mihai), patru de origine americană (Adrienne Webb, Shanita Arnold, Rachel Coffey, Morgan Stroman) şi una de origine bulgară (Stefka Miteva).

Următorul advesar în campionatul Ligii naţionale pentru echipa din Alexandria este liderul clasamentului, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, meci programat sâmbătă, 17 ianuarie (ora 19.00).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.