Social

Adrian, un tânăr din Alexandria, are nevoie urgentă de un transplant de ficat

Adrian are nevoie disperată de un transplant de ficat pentru a-și salva viața, din cauza cirozei în stadiul 4. Călătoria lui Adrian Călea, din Alexandria, l-a condus la o clinică din Turcia, aducându-i o rază de speranță. Drumul lui Adrian nu a fost deloc ușor. Încă de la vârsta de 10 ani, a fost diagnosticat cu infecție HIV și cu hepatita B (contactate într-un spital din România), povară pe care a purtat-o de-a lungul vieții sale. Totuși, a sfidat probabilitățile și a reușit să-și creeze o viață frumoasă, refuzând să lase aceste afecțiuni medicale să-l definească. Cu toate acestea, progresia extrem de rapidă a cirozei l-a adus acum într-un moment critic, în care timpul este esențial.

După cercetări ample și consultări cu experți medicali, Adrian și cei dragi au găsit o rază de speranță la Florence Healthcare Group din Turcia. Această clinică renumită este specializată în transplanturi hepatice care salvează vieți, precum cel de care are nevoie Adrian acum. Cu toate acestea, drumul înainte este pavat cu obstacole financiare care amenință să-i distrugă visurile unei vieți noi.

Adrian are un fiu de șapte ani și jumătate care așteaptă cu nerăbdare recuperarea tatălui său. Dorința de a-și vedea copilul crescând alături de el îi alimentează lui Adrian determinarea de a depăși provocările din prezent. Adrian vrea să fie acolo în momentele importante din viața acestuia, pentru a-l putea ghida și susține de-a lungul bucuriilor și greutăților vieții.

Costul minim al intervenției de transplant de ficat la Florence Healthcare Group este estimat la 80.000 de euro, o sumă copleșitoare care depășește cu mult resursele lui Adrian. În plus, există și alte cheltuieli de luat în considerare, cum ar fi cazarea, îngrijirea pre- și post-operatorie și alte intervenții necesare, care vor aduce costul total la aproximativ 150.000 de euro. Greutatea acestei poverii financiare sufocante îl aduce pe Adrian într-o nevoie disperată pentru sprijinul nostru colectiv.

Aici intervine compasiunea și generozitatea voastră. Prin unirea forțelor cu Adrian, putem înlătura povara financiară copleșitoare și îi putem oferi șansa la supraviețuire. Contribuțiile voastre, mici sau mari, îl vor ajuta să obțină intervenția vitală de care are nevoie urgentă.

Împreună, putem face o diferență radicală în viața lui Adrian. Vă invităm să îi împărtășiți povestea mai departe, amplificând acest mesaj. Adresați-vă comunităților, rețelelor voastre sociale și nu numai, vorbind despre călătoria sa și acest apel urgent la susținere. Organizați evenimente de strângere de fonduri, campanii virtuale și folosiți puterea empatiei pentru a genera schimbarea de care avem atât de mare nevoie.

Aici este pagina de donații:
https://gogetfunding.com/a-life-in-need-of-rescue-adrians-urgent-liver-transplant/?fbclid=IwAR2NyUdouLF6stbinJTGprWSkrF1KHIYaTOqSbl4f-q6387NS-4Tyem0ezM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.