Eveniment

Adrian Simionescu îşi etalează bunăstarea în spaţiul virtual

simionescu

simionescu1simionescu2Judeţul Teleorman este un judeţ sărac, cu populaţia îmbătrânită şi rata şomajului în floare. Oameni săraci se pot întâlni la tot pasul, nu e nevoie de un efort prea mare pentru a realiza fenomenul, iar mulţi dintre ei au luat calea Occidentului, în speranţa că vor găsi şansa unui trai mai bun. Discrepanţa dintre bogaţii judeţului şi cei din clasa de jos este una de la cer la pământ, astfel că, în timp ce unii îşi etalează bunăstarea, alţii abia îşi duc zilele.

Un exemplu concret dintre cei care aleg să-şi expună bunăstarea este deputatul Adrian Simionescu, social-democratul fructificând fiecare ocazie pentru a-şi aduce în centru atenţiei viaţa de lux de care se bucură. Şi cum, în ultimul timp, politicienii s-au mutat, cu mic, cu mare, pe deja celebra reţea de socializare Facebook, Adrian Simionescu a găsit astfel modalitatea cea mai uşoară de a-şi face cunoscute teleormănenilor exuberanţele. Astfel că, fie că e vorba de excursii în Veneţia, Roma ori Irlanda, fie că e vorba de achiziţii de lux, ca atv-uri, şalupe ori maşini, sau feluri de mâncare dintre cele mai sofisticate, de care cei mai mulţi dintre teleormăneni poate nici n-au auzit, deputatul de Zimnicea împărtăşeşte cu prietenii virtuali experienţele sale.

Despre domeniul în care activează, respectiv politica, deputatul PSD aduce vorba puţin spre deloc, gândindu-se, probabil, că amicii virtuali sunt mult mai interesaţi de fotografii făcute în excursiile din Europa decât de activitatea parlamentară a alesului teleormănean, aflat într-o competiţie cu un alt teleormănean de soi, Ştefan Dragnea, acesta depăşindu-l însă la capitolul „maşini de lux”. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.