Politic

Adrian Gâdea: “Votul primit de PSD la alegerile locale din 5 iunie ne onorează, dar ne şi obligă”

În judeţul Teleorman, duminică, 5 iunie, cele 334 de secţii de votare s-au deschis la ora 07.00, iar până la ora 10.00 votaseră deja 30% dintre alegătorii înscrişi pe listele electorale. La ora 21.00, la închiderea secţiilor de votare, 198.357 de teleormăneni (60,74%) din cei 326.557 de teleormăneni cu drept de vot înscrişi pe listele electorale trecuseră pe la urne pentru a-şi alege primarii, consilierii locali şi consilierii judeţeni.

La ora bilanţului, în Teleorman, PSD a fost, şi de această dată, câştigătorul alegerilor, astfel că social-democraţii din judeţ şi-au adjudecat 65 de primării teleormănene, dintre care toate cele cinci primării de muncipii şi oraşe, precum şi majoritatea mandatelor de consilieri judeţeni, reuşind astfel să-şi păstreze în portofoliu şefia Consiliului Judeţean.

“Vreau să mulţumesc tuturor teleormănenilor care au ieşit la vot, mulţumesc celor care au votat candidaţii Partidului Social Democrat – fie că este vorba de noii primari, consilieri locali sau consilieri judeţeni, le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la buna desfăşurare a acestui proces electoral – membrilor secţiilor de votare, ai birourilor electorale de cricumscripţie şi ai Biroului Electoral Judeţean, mulţumesc structurilor Ministerului de Interne care au asigurat buna desfăşurare a acestor alegeri, mulţumesc echipelor de campanie, militanţilor şi membrilor noştri de partid care s-au implicat în această campanie electorală.

Am obţinut un scor bun, atât în ceea ce priveşte Consiliul Judeţean, unde ne-am propus să obţinem majoritatea, cel puţin o majoritate simplă, şi iată că am reuşit, dar şi de rezultatul alegerilor la nivel de judeţ, întrucât am reuşit să câştigăm, şi de această dată, toate oraşele, iar acesta a fost unul dintre obiectivele extrem de importante pe care ni le-am propus şi pe care, iată, am reuşit să-l atingem.

Votul primit de PSD la alegerile locale din 5 iunie ne onorează, dar ne şi obligă. O nouă etapă începe în viaţa tuturor, iar PSD îşi asumă responsabilitatea de a continua toate proiectele începute, precum şi demararea altora noi, cu susţinerea cetăţenilor teleormăneni şi în beneficiul lor“, a declarat Adrian Gâdea, preşedintele PSD Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.