Politic

Adrian Gâdea: “Votul de astăzi demonstrează ce înseamnă să ai un program solid”

Exit poll-urile prezentate imediat după închiderea urnelor au stârnit entuziasmul în tabăra social-democraţilor teleormăneni, care se aşteaptă ca la nivel local procentul voturilor obţinute la alegerile parlamentare să depăşească media naţională. Cu toate acestea, preşedintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, candidat la Camera Deputaţilor, a fost rezervat în declaraţii, considerând că este mai bine să aştepte rezultatul final.

“Mulţumesc teleormănenilor care astăzi au ieşit la vot, mulţumesc în mod deosebit celor care au votat candidaţii Partidului Social Democrat. Este un rezultat bun, ceea ce înseamnă că românii au votat pentru creştere economică, pentru salarii mai bune, pentru pensii mai mari, pentru reducerea taxelor, pentru o reducere a impozitelor, au votat pentru ca această creştere economică să fie resimţită şi în buzunarele lor, au votat pentru continuarea investiţiilor.

Votul de astăzi demonstrează ce înseamnă să ai un program solid, un program de guvernare cu care să te prezinţi în faţa alegătorilor. Azi cetăţenii au votat pentru viitorul acestei ţări, pentru o Românie mai puternică, pentru o Românie unită, pentru un trai mai bun pentru noi toţi. Rezultatul este unul mulţumitor, a fost o campanie corectă. Prezenţa la vot este una bună ţinând cont de media naţională”, a declarat preşedintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea.

One Comment

  1. Program solid/nesolid vrem sa vedem fapte nu vorbe in vânt. Dar nu prea am speranțe…din păcate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.