Politic

Adrian Gâdea trimite la şefia DGASPC un om din Consiliul Judeţean

Cei 29 de consilieri judeţeni prezenţi marţi, 26 iulie, în sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ, au dezbătut şi votat Proiectul de hotărâre privind încetarea exercitării cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere vacante de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman de către Olguţa Şefu.

„Prin adresa înregistrată la Consiliul Judeţean Teleorman sub nr. 8842 din 20  iulie 2016, Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Î.C.C.J – DNA ne comunică faptul că prin Rechizitoriul nr. 152/P/2014 din data de 15.07.2016, s-a dispus trimiterea în judecată a doameni Olguţa Şefu. În aceste condiţii, se impune încetarea exercitării cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere vacante de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, măsură ce intră în competenţa Consiliului Judeţean”, se arată în expunerea pe motive a proiectului de hotărâre.

După demiterea Olguţei Şefu de la conducerea instituţiei, preşedintele Consiliul Judeţean, s-a văzut nevoit să caute un înlocuitor pentru aceasta la şefia instituţiei. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, în momentul de faţă există două variante pentru desemnarea unui nou director al DGASPC, pe care Adrian Gâdea preferă să le ţină, însă, la secret.

„Am două variante şi urmează să mă decid asupra persoanei. Noul director interimar va fi din cadrul Consiliului Judeţean, nu din cadrul Direcţiei”, a precizat Adrian Gâdea, preşedintele CJ Teleorman.

În ceea ce o priveşte pe deja demisa directoare a DGASPC Teleorman, Olguţa Şefu a revenit pe funcţia publică de conducere de director general adjunct pe care o deţinea anterior exercitării cu caracter temporar a funcţiei publice vacante de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. poate pun in discutie si situatia din Videle,unde te mananca cainii,,si unde nu se face nimic,doar trotuare,desi se primeste bani la greu,dar,am uitat,se apropie campania…..despre primar,ce sa zici,nu prea vine la serviciu,crede ca cetatenii sunt datori sa-l plateasca sa stea acasa sau in plimbari,la primarie vine foarte rar,si sta putin….a pacalit cetatenii ,promitea ca baga apa si canal,de unde,nimic,dar vine iarna…..cei care au votat PSD,au luat o mare teapa,in acest partid se trage doar pentru interese personale,nu ar fi rau sesizate organele statului,sa controleze citi bani a primit primaria videle,de cind e Badanoiu,si mai ales ce sa facut cu banii,o sa avem grija sa se intimple acest lucru,informatii sunt destule.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.