Politic

Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman: “Eu am colaborat foarte bine cu toți colegii primari din județ pentru binele teleormănenilor”

– Domnule Gâdea, recent, la Conferința Județeană a PSD Teleorman, ați fost ales cu unanimitate de voturi președintele celei mai mari organizații de partid din Teleorman. Având experiența anilor trecuți, ați făcut unele modificări în echipa de conducere pentru perioada următoare?

– Nu, pentru că am avut o bună colaborare cu toți cei din anii trecuți și am avut multe reușite și în alegeri și în activitatea politică de zi cu zi. Practic, nu a fost cazul să facem vreo schimbare și sunt convins că putem să fim chiar mult mai buni în continuare. Ca noutate, aș putea totuși să spun că avem un nou secretar general al PSD Teleorman, o nouă președintă la Organizația de femei PSD din județ, precum și alte câteva nume în unele organizații din municipiile, orașele și comunele județului.

– Sunteți în prezent într-o coaliție cu PNL și începutul a fost destul de furtunos. În prezent, se pare că nu mai aveți asemenea discuții aprinse cu colegii din coaliție. Cum s-a ajuns la acest consens total?

– Da, într-adevăr, în perioada de început, cei de la PNL au marșat pe ideea că, având un vot în plus în Consiliul Județean, ei sunt cei care hotărăsc totul, că ei vor conduce județul. Au fost discuții destul de dure în acele momente. Din păcate, când ei voiau să ia tot, am pierdut unele proiecte, care, sigur, au fost până la urmă recuperate și cred că atât noi, cât și ei, am realizat că este bine să colaborăm și să hotărâm ce este mai bine pentru populația județului. Acum, de ceva timp, pot să spun că ne înțelegem bine. Am realizat împreună multe obiective de infrastructură, în spitalele Consiliul Județean au fost modernizate unele secții și dotate cu aparatură de ultimă generație. De asemenea, au fost finanțate mai multe proiecte în școlile din județ, în lăcașurile de cultură și unitățile de protecție socială pentru persoanele neajutorate, bătrâni și copii. Am reușit ca în ultimii doi ani să fim mai aproape de locuitorii județului prin îmbunătățirea condițiilor de viață, inițind sau participând la unele proiecte propuse de unitățile din subordinea Consiliului Județean.

– Sigur, toate acestea se vor vedea probabil la următoarele alegeri, cele din 2024. Aș vrea însă să vă întreb, credeți că, așa cum stau lucrurile la Centru, coaliția PSD – PNL va rezista până la alegerile din 2024?

– Cred că da, ținând seama de faptul că la nivel de țară conducerea PSD vrea să rezolve toate problemele, prin soluțiile propuse, pentru toți românii, începând de la copii până la pensionari, de fapt pentru întreaga populație. Sigur, apar și unele probleme care stârnesc controverese. Dar  printr-o analiză care să țină seama de problemele cu care se confruntă populația, mai ales în această perioadă. Coaliția va găsi cea mai bună formulă, așa cum și până acum PSD a avut cele mai bune propuneri care să vină în ajutorul oamenilor. Și, aș spune, că nu s-au făcut pentru o campanie electorală, ci doar pentru ca populația țării să poată depăși toate greutățile acestei perioade. Și eu cred că atât PSD, cât și PNL vor reuși în mare parte să  rezoneze la unison pentru binele nostru, al tuturor românilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.