Politic

Adrian Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman: “Nicio sumă de bani nu este prea mare atunci când este folosită pentru sănătatea teleormănenilor”

Spitalul Județean Alexandria este cel mai mare din județ, dar și cel mai solicitat. Am putea spune că sunt momente în care, practic, este extrem de dificil pentru medici să mai facă față cerințelor pacienților veniți la urgență sau pentru internări cu diverse afecțiuni. Ca urmare, titularul acestui spital, respectiv Consiliul Județean Teleorman, a inițiat un plan de investiții destul de amplu și complex, cu o valoare important, prin care să modernizeze întreaga structură a spitalului și a întregii activități medicale.

Într-o recentă declarație, președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea spunea că: “În acest moment, avem un plan concret de investițíi pentru extinderea unitățíi de primiri urgențe, obiectiv la care se și lucrează deja, urmând ca, în cel mai scurt timp, să fie dat în folosință și să acorde toate serviciile medicale pentru pacienții sosiți la urgență. Un alt proiect în lucru este dotarea tehnico-medicală a Ambulatoriului, printr-un program de implementare a tehnicilor medicale cu aparatură specifică, modern, de ultimă generație, o parte din acest proiect fiind deja realizată, iar pentru celelate aparate tehnico-medicale s-a intrat în procedură de licitație”. Categoric însă, la Spitalul județean este nevoie de o unitate medicală nouă integrată complet, care să facă față în cele mai bune condiții și la cea mai bună calitate tratamemntelor celor care apelează la serviciile medicilor de la Spitalul din Alexandria. Există în acest sens, așa cum spunea președintele Gâdea, un proiect deja finalizat pentru construirea unui corp nou cu 5 etaje pentru servicii medicale de performanță. La momentul actual, s-a finalizat procesul de licitație și se lucrează la proiectarea a tot ceea ce înseamnă, am spune, un spital nou, construit din temelii. “Avem încredere că se va aproba proiectul și se va emite ordinul pentru începerea lucrărilor undeva în toamna acestui an. Este un proiect de mare anvergură și complexitate deosebită, cu o valoare foarte mare, primul de acest fel la Alexandria. Dar pot să spun că nici o sumă de bani nu este prea mare atunci când este folosită pentru sănătatea teleormănenilor”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.