Politic

Adrian Florescu nu mai conduce PMP Teleorman

florescuIoan DUMITRESCU

După obţinerea unor rezultate slabe la alegerile prezidenţiale, în mai multe organizaţii judeţene ale Partidului Mişcarea Populară s-au aplicat mai multe sancţiuni. Este vorba despre zece judeţe în care conducerile PMP au fost sancţionate, liderii organizaţiilor fiind demişi. Printre aceste judeţe se află şi Teleormanul, unde în data de 10 noiembrie, prin decizia Comitetului Executiv al PMP, Adrian Florescu a fost eliberat din funcţia de preşedinte interimar. Adrian Florescu şi-a depus singur mandatul, încă din data de 07.11.2014, considerând că nu şi-a atins ţintele propuse, şi că aşa trebuie să procedeze în consecinţă.

Cine va prelua şefia PMP Teleorman, rămâne deocamdată o necunoscută. În momentul de faţă de organizaţia teleormăneană a PMP se ocupă, din funcţia de preşedinte interimar, deputatul Marin Anton, de la Giurgiu.

3 Comments

  1. Draghici George

    :)) ha, ha,ha…. Pai daca au pus in fruntea partidului un ,,destept” care a afacut liceul la AGRICOL…, iar facultatea la distanta si fara frecventa… A lipt afise pt partid si de aceea a ajuns deputat! E un om ridicol… Intreati-o pe sotia lui (ex sotia… )

  2. Trebuie sa dispara toate mizeriile politice din judet pentru putin aer curat:Nitzulescu,Almajanu, Dragnea, Dragusin, Fierascu, Amariei, Florescu, Calota, Iliescu,Balan, Izina, Mara, la cosul de gunoi cu ei si trasa apa!!!!Efectiv populatia nu ii mai suporta!!!!

  3. Ce abureala aveti in voi ca florescu asta nu si-ar fi dat demisia nici mort nici copt! E clar ca va chinuit sa ii spalti obrazul drept multumire pentru turul unu si doi. va prins chioru cu blat si ia traso lui florescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.