Politic

Adrian Florescu nu mai conduce PMP Teleorman/ Președinția organizației a fost preluată de deputatul Doru Coliu

Adrian Florescu nu mai conduce organizația județeană a Partidului Mișcarea Populară, în ședința Consiliului Executiv Național al partidului fiind numit în funcția de președinte interimar Doru Coliu, deputat pentru diaspora.

Anunțul a fost făcut de noul președinte al PMP Teleorman, pe pagina sa de Facebook.

“Am plăcerea și onoarea să vă anunț că am fost numit Președinte interimar al organizației PMP Teleorman.  De-a lungul timpului județul Teleorman și-a câștigat renumele de fief al PSD-ului, o zonă roșie pe harta României, locul în care edilii și tot ceea ce reprezenta autoritate de stat răspundea la comanda lui Liviu Dragnea!
Sunt doar câteva dintre auspiciile sub care am fost numit președintele PMP-Teleorman, o provocare pe care am primit-o de curând cu satisfacție!
Cunosc potențialul oamenilor de aici, știu ce trebuie făcut pentru ca nivelul de viață al teleormănenilor să fie ameliorat și cred cu tărie că oamenii din zonă îmi vor fi alături!
Fără promisiuni deșarte, fără găleți, fără uleiul și zahărul de prin campaniile electorale, fără minciuni, Teleorman, acest județ cu o istorie românească pentru mulți necunoscută, poate deveni unul din nestematele României!
Personal, mă voi angaja în această luptă cu toată responsabilitatea convins fiind că PMP va străluci in curând pe aceste plaiuri cu o istorie politică nedemnă pentru acești oameni minunați”, scrie deputatul Doru Coliu.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.