Politic

Adrian Florescu a fost demis. Conducerea PMP Teleorman a fost preluată de Nicolae Stan, primarul de la Mavrodin

19 președinți de organizații județene, printre care și Adrian Florescu, liderul PMP Teleorman, au fost schimbați în ședința Colegiului Naţional al PMP de vineri, 10 februarie.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a precizat că au fost schimbaţi preşedinţii de organizaţii care nu au trecut pragul de 5% la alegerile legislative şi că au fost numiţi preşedinţi interimari din rândul parlamentarilor, acolo unde partidul are deputați sau senatori.

În cazul organizației din Teleorman, în contextul în care partidul nu a reușit să câștige niciun mandat de paralementar la alegerile de pe 11 decembrie, interimatul a fost preluat de primarul de la Mavrodin, Nicolae Stan, de altfel singurul edil al partidului din județ

”Au fost schimbaţi 19 preşedinţi de organizaţii şi numiţi preşedinţi interimari, totul în funcţie de rezultat. Având în vedere că partidul a fost nou – e un partid care a participat prima dată la alegeri legislative – pragul de menţinere a conducerii a fost 5%, adică pragul dat în legislaţia electorală. Toţi preşedinţii de la organizaţiile care au obţinut sub 5% au fost schimbaţi astăzi. În foarte multe organizaţii am trimis parlamentari care să preia organizaţia, nu ca să rămână acolo, ci ca să organizeze alegerile. Preşedinţii care azi predau funcţia către interimari au la rându-le dreptul să candideze”, a declarat Traian Băsescu, după ședința Colegiului Naţional al PMP. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Florescu Adrian a distrus PMP in Teleorman!
    Daca era intradevar om politic,asa cum se autoconsidera,pe 12. dec. 2016 isi dadea demisia din toate functiile din PMP.
    Adriane, nu sti cat de mic esti!!!

  2. Sa-l puna pe domnul prof.dr.BERCHET, ca daca nu, va rupe cu bataia, ca pe amaratul de Zidaru, care nu isi mai revine din soc!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.