Politic

Adrian Florescu este noul preşedinte al Organizaţiei PDL Videle

Carmen Dumitrescu

În această perioadă, PDL trece prin nişte transformări substanţiale, vechii lideri ai formaţiunii politice fiind înlocuiţi sau trecuţi în alte poziţii de răspundere în partid. O astfel de mutare strategică s-a produs chiar în cursul zilei de astăzi, când la sediul Organizaţiei Judeţene Teleorman a avut loc o şedinţă prin care Biroul Permanent Judeţean şi-a dat acordul de înlocuire a lui Lucian Militaru în fruntea organizaţiei locale PDL Videle cu deputatul Adrian Florescu. Mutarea are un profund substrat logic, pentru că, în conformitate cu spusele preşedintelui Marian Zlotea, e normală punerea lui Florescu în fruntea organizaţiei  alături de care va lupta în alegerile parlamentare. La întâlnirea BPJ a participat şi Lucian Militaru, care a fost, se pare, destul de vocal, dar care nu a reuşit să se impună în faţa colegilor săi de partid. Ieşind de la întâlnire, acesta a declarat că, momentan în partid sunt ceva tensiuni, însă ele “se referă la chestiuni de organizare a alegerilor parlamentare şi nimic mai mult. Acum ne pregătim de alegeri şi nu ne dorim decât să câştigăm alegerile, acesta fiind scopul nostru comun’.

În privinţa alegerilor parlamentare, Militaru a declarat că acesta este un subiect care îl preocupă foarte mult şi că e posibilă în continuare o candidatură a sa la scrutinul din iarna acestui an: “Încă discutăm această posibilitate. Eu mi-am exprimat dorinţa de a candida, iar acum încă se  mai poartă discuţii pe marginea acestui subiect care nu este încă încheiat”.

2 Comments

  1. evident ca si-a dorit asta..dar membrii PDL Videle nu-l doresc…sa vedem cu cine alearga:))

  2. felicitari Adi Florescu. Mare greseala faceai daca il lasai pe Militaru sa ti conduca campania. Mult succes. Trebuia sa fii la fel de hotarat mai demult….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.