Politic

Adrian Florescu ar putea deveni preşedintele PDL Alexandria

Carmen Dumitrescu

Şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL care a avut loc în cursul serii de miercuri a tranşat, printre altele, aşa cum era anunţat, şi problema candidaturii lui Adrian Bădulescu la Senat pe Colegiul Alexandria. Cei care au urmărit subiectul ştiu, cu certitudine, faptul că varianta de candidatură oferită deputatului alexăndrean, Adrian Bădulescu, nu a fost acceptată de acesta, el declarând că îşi doreşte să fie în continuare deputat şi că varianta unei lupte pentru Senat, chiar dacă ea se va purta în limitele teritoriale ale aceluiaşi colegiu electoral nu este deloc agreabilă şi o va respinge, indiferent de situaţie. Declaraţia tranşantă a lui Bădulescu a lăsat urme adânci în orgoliul oamenilor din conducerea partidului şi, mai mult decât atât, i-a determinat să afirme că, dacă Bădulescu nu va reveni la sentimente mai bune, partidul nu va putea face altceva decât să ia act de refuzul lui de a candida şi de a propune un alt candidat pentru Senat în colegiul Alexandria.

În şedinţa Biroului Permanent Judeţean, ce a avut loc în cursul zilei de miercuri, 17 octombrie, la sediul organizaţiei judeţene s-a luat astfel în dezbatere problema candidaturii lui Bădulescu şi a alternativelor existente pentru a-l înlocui în situaţia în care acesta nu va renunţa să îşi susţină ideea.

Potrivit preşedintelui PDL Teleorman, Marian Zlotea, lucrurile sunt simple. În contextul dat, tot ce pot face cei din PDL este să meargă pe două variante: fie să ia act de refuzul lui Bădulescu şi să găsească un nou candidat pentru Senat pe Colegiul Alexandria, fie să meargă mai departe cu Bădulescu, dacă acesta va reveni la sentimente mai bune: “Şedinţa noastră a avut loc şi am stabilit ceva. Noi ne dorim să rămânem alături de deputatul Adrian Bădulescu, care este un om politic important, care a muncit în colegiul său şi care a reuşit să îşi păstreze o imagine publică bună. Dar dacă el nu doreşte să mai stea alături de noi, atunci nu cred că ar trebui să îl rugăm să o facă. Pur şi simplu, ar fi deplasat să aştepte cineva asta de la noi. Aşadar, îi acordăm domnului deputat un timp de maximum 48 de ore să mediteze la ceea ce doreşte să facă. În cazul în care decizia sa va rămâne aceea de a nu candida în nici o situaţie la Senat, atunci nu vom avea altă soluţie decât să găsim un alt candidat pentru Senat în colegiul respectiv şi să îl numim pe Adrian Florescu preşedinte al Organizaţiei Municipale Alexandria. Aşa mi s-ar părea corect să se întâmple, în condiţiile în care domnul Florescu va candida pentru Camera Deputaţilor în acest colegiu. În privinţa identificării unui alt candidat pentru Senat în acest colegiu, nu ne va fi greu să facem această mutare politică, în condiţiile în care sunt destui oameni în acest partid care îşi doresc din tot sufletul să fie luaţi în calcul pentru o candidatură. Şi vă garantez că vor fi nume la fel de potrivite pentru colegiul despre care vorbim ca şi cel al domnului deputat Bădulescu”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.