Politic

Adrian Bădulescu: “Situarea lui Niţulescu pe o poziţie care pare a fi împotriva partidului nu mi se pare corectă”

Carmen Dumitrescu

Tensiunile din PDL Teleorman sunt nota pitorească a acestei perioade pre-electorale, astfel că dezbaterile pe marginea lor continuă. Din punctul de vedere al celor mai mulţi oameni din actuala conducere a organizaţiei judeţene a PDL Teleorman, situaţia conflictuală care caracterizează partidul în această perioadă are ca şi cauză prioritară lipsa de comunicare între liderii vechi şi cei noi. Mai mult decât atât, trebuie precizat şi faptul că discuţiile din ultima perioadă fac parte dintr-un peisaj mai amplu, la nivel naţional mai existând câteva organizaţii judeţene de partid care se confruntă cu unele tensiuni în această perioadă.

În ceea ce-l priveşte pe preşedintele Organizaţiei Municipale Alexandria a PDL, Adrian Bădulescu, acesa a încercat să se ţină deoparte de conflict, considerând că declaraţiile riscante şi dure nu trebuie să facă parte din viata internă a unui partid şi, cu atât mai puţin, ele nu trebuie să ajungă în spaţiul public, prin presă sau prin intermediul celor care nu au alte preocupări decât să comenteze în necunoştinţă de cauză situaţia din partid: “Eu încerc să mă ţin departe de aceste tensiuni din interiorul partidului. Până la urmă, eu nici nu le consider nişte tensiuni, ci nişte orgolii persoanale şi dorinţe ale unora de a se repoziţiona în raport cu această impunere a unui preşedinte de partid de la Centru, astfel că fac eforturi pentru a se evidenţia. Numai că trebuie să nu uităm că în perioada asta avem foarte mult de lucru, ne aflăm înaintea unei competiţii importante, aşa că nu avem timp pentru o luptă internă şi cel mai simplu ar fi ca fiecare dintre cei care vor fi candidaţi pe colegiile dinTeleorman să se apuce serios de treabă, mai sunt trei săptămâni până începe campania electorală şi cred că aceste tensiuni şi orgolii trebuie să dispară. Altfel, e limpede că scorul alegerilor parlamentare nu ne va fi favorabil nici nouă, nici partidului. Şi va trebui ca în perioada rămasă până la alegeri să reuşim să-i convingem pe alegători că măsurile luate în perioada în care ne-am aflat la guvernare au fost pentru însănătoşirea economică a ţării şi făcute în concordanţă cu ceea ce era necesar pentru a trece de criză. Eu cred că ar trebui să ne orientăm deci spre discuţiile cu electoratul, nu spre luptele interne”.

Întrebat dacă Niţulescu e motivul pentru situaţia tensionată de acum din partid, deputatul teleormănean a fost foarte clar: “Nu ştiu dacă Niţulescu a fost cauza principală a tensiunilor existente acum în PDL Teleorman. Eu sunt omul căruia i-a plăcut întotdeauna să respecte regulile şi regulamentele. Domnul Niţulescu s-a situat în partid pe o poziţie de lipsă a dialogului, a comunicării cu actuala conducere şi fiecare dintre cele două părţi a dat vina pe cealaltă. Niţulescu a spus că n-a fost chemat pe la partid, el simţindu-se o persoană importantă în partid, fiind şi fostul candidat al partidului la Consiliul Judeţean, cealaltă parte a spus că dacă Niţulescu vrea să discute cu noua conducere, să treacă pe la partid. Acum, apreciaţi dumneavoastră unde este adevărul. Lucrurile astea s-au exacerbat şi s-a ajuns la acele întâlniri pe care domnul Niţulescu a înţeles să le facă în afara cadrului partidului. Domnia sa spune că n-au fost întâlniri de partid, cei care conduc partidul spun însă că acelea au fost întâlniri de partid. Cam asta e situaţia. Nu ştiu dacă Niţulescu are vreo vină sau nu, dar probabil dacă stăteau de vorbă la început, evenimentele acestea recente nu ar mai fi avut loc. Oricum, situarea domniei sale pe o poziţie care pare a fi împotriva partidului nu mi se pare corectă”.

2 Comments

  1. Domnule badulescu fii cinstit in privinta lui nitulescu nu te mai da dupa cires ,spuneti-ne ce afaceri ati dezvoltat prin interpusi (eugen nicolae titirisca,iana)in perioada mandatului?

  2. Badulescu va avea soarta lui Nitulescu,dupa ce va pierde …..se mai curata partidul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.