Politic

Adrian Bădulescu: “Pe Zlotea, dacă-l iei repede, nu ştie nici măcar numele a două localităţi din colegiul lui”

 

Carmen Dumitrescu

Situaţia încă neclară a lui Adrian Bădulescu în cadrul propriului partid a degenerat deja în discuţii cât se poate de dure. Pe de o parte, conducerea PDL Teleorman susţine că nu e acceptabilă această frondă a lui Bădulescu şi nici apelurile sale repetate la o susţinere de la Centru, pentru că deciziile se iau pe plan judeţean şi, pe de altă parte, actualul deputat consideră abuzivă schimbarea pe ultima sută de metri a datelor candidaturii sale.

De aici rezultă, aşa cum era de aşteptat, nemulţumiri şi declaraţii publice destul de dure. O astfel de declaraţie aparţine chiar deputatului Adrian Bădulescu, care a precizat că nu a participat la şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL de miercuri după-amiază şi că nu l-a informat nimeni cu privire la decizia ce s-a luat în privinţa sa, menţionând că aşteaptă o decizie scrisă, el comunicând acum cu partidul “numai în scris”.

Mai mult, el a declarat că ceea ce se întâmplă acum în PDL este rezultatul unor decizii pripite, rezultate, probabil, din lipsa de activitate a unora dintre liderii organizaţiei. Ţinta predilectă a lui Bădulescu a fost, aşa cum era de aşteptat, preşedintele Marian Zlotea: “Eu cred că ceea ce se întâmplă acum în această organizaţiei judeţeană se întâmplă din cauza unor decizii luate pripit şi fără logică de nici un fel. Şi pun aceste decizii pe seama activităţii frenetice a lui Marian Zlotea în colegiul în care candidează. Pentru că, văzându-l atât de ocupat, nu pot decât să presupun că munceşte foarte mult şi în colegiu. Eu spun că asta ar trebui să facă, cel puţin… Să meargă în colegiul în care va candida şi să îl cunoască. Pentru că vă spun sincer: dacă îl luaţi mai repede, nu ştie nici măcar numele a două localităţi din colegiul lui”.

Bădulescu a declarat că aşteaptă încă, foarte curând, o decizie de la Bucureşti pe tema candidaturii sale şi că se aşteaptă ca intervenţia de la Centru să pună lucrurile în ordine înainte de alegeri. Chestionat dacă a rămas la decizia sa de a nu candida la Senat, în orice situaţie, Bădulescu a spus: “Eu cred că sunt un om consecvent în ceea ce spun şi fac!”.

6 Comments

 1. Foarte interesanta parerea lui Ceramic,jocurile de culise ce se fac ca de fiecare data din 199o si pina acum la
  stabilirea candidatilor in PARLAMENT ,au genetar APRIGE
  BATALII mai ales din partea celor ce au avut un mandat mai
  ianainte,de parca pe certificatul lor de nastere scrie cu
  majuscule……DEPUTAT,,,,SENATOR,,,,EUROPARLAMENTAR,,,iar
  JUDETUL RELEORMAN a ramas ,,,,CEL MAI SARAC DIN EUROPA ,,,
  de ce s-or INGHESUI ,nu stiu, dar stiu ca A FI PARLAMENTAR
  inseamna,,,,,,,TRAI,,,NENEACA,,,,SI BANI LA TESCHEREA,iar
  JUDETUL ,,,,,POLUL SARACIEI,,,,,

 2. pdl alexandria n-circ politic

 3. Bai Ceramic. Nu mai manca ma atat kkt.

 4. Domnul b a negociat cu adversari pentru a pastra colegiul de deputati un non combat la senat cu alte cuvinte a vandut senatul dl ica cu spearanta ca domnul ica il ajuta la deputati conducerea a aflat si il trimete la lupta cu cel ce negociase f tare dl B sa te vedem

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.