Eveniment

ADN-ul lui Nicu Alin Cristea, găsit pe şnurul cu care Eliza a fost ştrangulată

Eliza-2Arestat preventiv pentru că ar fi bătut o tânără pe care a cunoscut-o pe Facebook, pe care a abandonat-o mai apoi pe câmp şi care a decedat, Nicu Cristea a negat că ar fi avut vreodată de a face cu Eliza. Chiar dacă a fost pus în faţa probelor, Nicu nu a recunoscut nici măcar faptul că ar fi cunoscut-o pe Eliza, cu atât mai puţin să o fi bătut, ştrangulat şi abandonat pe câmp. Fata, în stare gravă, pe patul de spital l-a indicat pe acesta ca fiind cel care a bătut-o.

Suspectul a fost supus testului poligraf, pe care l-a picat, însă acesta nu reprezintă probă în instanţă. Ceea ce reprezintă cu adevărat probă în instanţă este ADN-ul acestuia, probă care, fără doar şi poate, este de necombătut. Acesta a fost arestat preventiv, iniţial pentru 30 de zile, măsură care s-a prelungit pentru încă 30 de zile, timp în care au fost adunate probe zdrobitoare care îl indică pe Nicu Cristea ca fiind autorul omorului.

Proba covârşitoare, pe care nu o poate combate în nici un fel, este chiar amprenta sa ADN, care, în urma rezultatelor INML, s-a găsit pe şnurul cu care Eliza a fost ştrangulată şi care provenea de la hanoracul suspectului, ca de altfel şi pe haina cu care era îmbrăcat au fost găsite probe de material biologic (ţesut epitelial şi sânge), care, în urma analizei, s-au dovedit a fi atât ale suspectului, cât şi ale victimei, victima fiind contributoare. De altfel, din verificările tehnice, facem aici referire la cele electronice, reiese că cei doi se mai întâlniseră şi cu altă ocazie, asta pentru că cei doi apar în mai multe localuri din judeţ şi din afara acestuia, folosind acelaşi WI FI pentru conectarea la internet, în principal la reţeaua de socializare care unuia i-a adus moartea, iar celuilalt probabil privarea de libertate. (C.P.)

One Comment

  1. Recunoaste javra dracu,criminaluleee.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.