Eveniment

Administrator de societate comercială, păcălit de un fals angajat al unei staţii de alimentare cu carburanţi

Procurorii din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria au solicitat, la data de 24 august a.c., arestarea preventivă a inculpatului S. Gh., întrucât acesta, în ziua de 11 august, în jurul prânzului, în timp ce se afla într-o staţie de alimentare cu combustibil de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, a pretins că este angajat al benzinăriei şi i-a cerut numitului M.F., în calitate de administrator al unei unităţi comerciale, suma de 5.000 de lei, reprezentând contravaloarea unei cantităţi de o tonă de motorină, pe care acesta din urmă voia să o plătească, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

De asemenea, potrivit datelor furnizate, administratorul societăţii comerciale, indus în eroare de salopeta asemănătoare cu cea a angajaţilor de la benzinărie pe care o purta inculpatul S. Gh., i-a cerut acestuia şi factura fiscală, după ce anterior alimentase cu combustibil recipientul care se afla amplasat în partea din spate a autoutilitarei cu care venise la staţia de alimentare.

„Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alexandria a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului, care este şi recidivist, pe o perioadă de 30 de zile”, se mai arată în acelaşi comunicat. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.