Eveniment

Administrator al unui centru de colectare a deşeurilor metalice, reţinut împreună cu hoţii de fier vechi

fier vechiÎn dimineaţa zilei de 09.03.2013 poliţiştii din oraşul Zimnicea erau sesizaţi de reprezentanţii unei staţii de irigaţii cu privire la sustragerea unor bunuri metalice din incinta acesteia.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că persoane necunoscute au tăiat şi au sustras mai multe conducte metalice, producând un prejudiciu de 550 lei.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate au fost identificaţi suspecţii, P. Alexandru de 28 ani şi F. Laurenţiu de 21 ani, ambii din oraşul Zimnicea, jud. Teleorman. De asemenea, poliţiştii au identificat şi prejudiciul, pe care l-au recuperat de la un centru de colectare a deşeurilor industriale din aceeaşi localitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

P. Alexandru mai este cercetat într-un alt dosar penal, pentru furtul de componente metslice de la o staţie de irigaţii, comis în noaptea de 19/20.02.2013 împreună cu T. Cristian de 19 ani din oraşul Zimnicea. Bunurile sustrase cu acea ocazie au fost predate aceluiaşi centru de colectare fier vechi, administrat de B. Mădălin de 31 ani din com. Smărdioasa.

Din cercetări s-a stabilit că administratorul centrului de colectare a pus la dispoziţia suspecţilor aparatul de de tăiere cu flacară – autogen şi a achiziţionat conductele sustrase, ştiind că acestea provin din comiterea furtului. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tăinuire.

Poliţiştii din oraşul Zimnicea au luat măsura reţinerii atât a celor trei suspecţi de furt, cât şi a administratorului centrului de colectare fier vechi, aceştia fiind introduşi pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Teleorman, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.