Politic

Acuzaţii grave la adresa lui Titirişcă şi Bădulescu – Marian Zlotea: “Să explice Titirişcă şi Bădulescu de ce l-au sabotat pe Florescu la parlamentare…”

Marian ZloteaCarmen Dumitrescu

Gestul consilierului local Florin Titirişcă de a-i cere lui Vasile Blaga explicaţii în legătură cu felul în care acesta a gestionat situaţia politică din Teleorman la momentul alegerilor parlamentare a făcut deja multă vâlvă. Era vorba, evident, despre înlocuirea lui Niţulescu la conducerea partidului cu Marian Zlotea  şi despre acordarea dreptului de a candida în Colegiul 3 Alexandria deputatului Adrian Florescu în detrimentul lui Adrian Bădulescu. Aşa cum am precizat într-un articol anterior, Blaga a recunoscut că nu a fost cea mai inspirată mutare a lui aceea de a interveni în viaţa organizaţiei judeţene a PDL şi că pe viitor, dacă se va menţine în funcţia de lider al partidului, nu va mai comite astfel de erori.

Despre gestul lui Titirişcă s-a auzit, însă, şi la Bucureşti iar fostul lider al organizaţiei judeţene, Marian Zlotea, a simţit nevoia să clarifice anumite aspecte, pentru ca nimeni să nu rămână cu o impresie eronată în legătură cu felul în care au stat lucrurile în timpul campaniei pentru alegerile parlamentare.

Astfel, acesta a făcut o serie de dezvăluiri absolut şocante, privitoare la atitudinea lui Adrian Bădulescu şi Florin Titirişcă, care supăraţi fiind de candidatura lui Florescu în Colegiul 3, ar fi bătut palma cu Alin Bucur, candidatul PP-DD şi l-au susţinut, astfel încât Florescu să piardă alegerile: “Am auzit despre intervenţia lui Titirişcă şi am înţeles şi de ce cineva a aranjat ca el să fie ultimul vorbitor, astfel încât nimeni să nu mai poată da nicio replică la cele spuse de el. Am înţeles că e nemulţumit de faptul că PDL nu a obţinut decât un loc în Parlament, dar eu ştiu, la fel de bine ca el, care a fost implicarea lui la parlamentare şi ce a făcut el, în loc să fie alături de organizaţie. Înţeleg că el a auzit de la oameni că sunt escroc, şi eu am auzit de la oameni că el a fost bişniţar… nu văd care e relevanţa acestor jigniri în condiţiile date. Da vreau să precizez şi faptul că nu înţeleg cine e Titirişcă şi cum îşi permite el să facă nişte aprecieri despre mine, care, de bine, de rău, am avut nişte funcţii la care el nici nu poate visa vreodată. Şi eu nu aş fi îndrăznit să-mi atac colegii, că nu se atacă colegii… Pe de altă parte, dacă mă interesa să rămân la Alexandria, rămâneam, dar nu m-a interesat… Important e să explice ei acum, Titirişcă şi Bădulescu, de ce l-au sabotat pe Florescu la parlamentare. De ce au bătut ei palma cu Bucur la parlamentare, ca să nu câştige Florescu colegiul pe care ei îl considerau al lui Bădulescu. Să spună unde erau ei la parlamentare şi ce interese serveau? Abia după să se ridice să ceară explicaţii cuiva… Pentru că ei au bătut palma cu Bucur şi ne-au umilit ca partid. Nu e normal să vii cu neadevăruri… Că aşa şi eu pot spune multe acum, după război… Pot spune şi că dacă eu mă luam după oameni şi ce mi-au spus ei, Titirişcă nu ar fi fost nici măcar membru de partid. Dar nu mai spun… Jocurile au fost deja făcute iar autorii sunt ei, nu eu sau alţii…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.