Eveniment

Acuzații de pumni, capete în figură și degete în ochi între primar şi un consilier local din Botoroaga

Acuzații de pumni și capete în figură și degete în ochi, la Botoroaga, unde, o ședință de Consiliu Local s-a transformat într-o încăierare în toată regula. Protagoniștii, primarul localității și un consilier PSD, au dus disputa politică la stadiul răfuielilor fizice, iar o discuție în contradictoriu pornită în timpul ședinței aleșilor locali a fost tranșată după terminarea ei, prin lovituri.

La baza conflicului ar fi stat, se pare, o solicitare făcută de social-democrat, cu care primarul n-ar fi fost de acord. Evident, fiecare se consideră victimă și susține că dreptatea e de partea lui și că celalalt a pornit scandalul.

Despre altercația de la Botoroaga au fost informați și oamenii legii, printr-un apel la 112. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că între cei doi a avut loc o altercație, inițial verbală, dar care a degenerat, cei doi lovindu-se reciproc.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, urmând a se propune o soluţie prin Parchet.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.