Eveniment

Activități derulate de voluntarii ISU Teleorman cu ocazia Zilei Protecției Civile

Voluntarii ISU Teleorman au desfășurat, cu ocazia sărbătoririi celor 87 de ani de la înființarea Protecției Civile din România, o serie de activități cu caracter preventiv, prin intermediul cărora au diseminat copiilor și adulților din județ mai multe materiale de informare preventivă specifice campaniilor naționale „Nu tremur la cutremur” și „RISC – Renunță, Improvizațiile Sunt Catastrofale”.

În acest sens, vineri, la Școala Gimnazială din Brânceni, Mihaela Prună, dascăl  voluntar al ISU Teleorman, le-a prezentat elevilor săi semnificația zilei de 28 februarie, misiunile salvatorilor teleormăneni și recomandări privind modul de comportare premergător, pe timpul și după producerea unui cutremur.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/ampla-actiune-a-politiei-teleorman-pe-raza-judetului-au-fost-aplicate-peste-200-de-sanctiuni-contraventionale-in-valoare-de-aproape-93-000-de-lei/

Pe de altă parte, la Turnu Măgurele, opt voluntari ai ISU Teleorman au diseminat cetățenilor materiale de informare preventivă privind modul de comportare în diferite situații de urgență.

One Comment

  1. Învățământul teleormănean e la pământ și Mihaelei Prună îi arde de voluntariat.Cel puțin nu își afișează decolteul cum fac șefele ei de la ISJTR..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.