Social

Activitatea Centrului Fix de Vaccinare din Zimnicea este suspendată temporar

Începând de astăzi, 21 iulie, Petre Pârvu, primarul orașului Zimnicea, anunță cetățenii că activitatea Centrului Fix de Vaccinare, care funcționează la nivelul orașului, a fost suspendată temporar, în urma dispozițiilor CNCAV.

În cazul în care cetățenii doresc să se vaccineze sau sunt programați pentru prima doză sau rapel, aceștia sunt îndrumați să se adreseze centrelor din județ sau oricărui centru de vaccinare din țară.

Așadar, centrele de vaccinare, care funcționează în județul Teleorman zilnic, între orele 08:00 – 12:00, sunt: Centrul B, Școala Generală nr. 6 din Alexandria, Centrul 2, Școala Generală nr. 1 sala de sport (flux Astra Zeneca) din Videle, Cervenia spațiu primărie dezafectat din Cervenia, Cămin Cultural Balaci.

De asemenea, zilnic, între orele 08:00 – 14:00, cetățenii pot merge la Centrul A Școala Generală nr. 6 din Alexandria, Sala de sport municipală Roșiori din Roșiori de Vede, Școala Generală nr. 1 sala de sport (flux Pfizer) din Videle sau în Centrul de Vaccinare din Turnu Măgurele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.