Social

Acțiuni umanitare pentru copii și bătrâni

Din primele zile ale instituirii stării de urgență pe întreg teritoriul României, oameni cu inițiativă și-au arătat solidaritatea cu persoanele greu încercate în această perioadă, în contextul pandemiei de coronavirus.

Așa cum ne așteptam, nici comunitatea din Alexandria nu a fost ocolită de efectele generate de apariția cazurilor de coronavirus, iar unul dintre oamenii importanți ai mediului de afaceri local s-a alăturat inițiativei Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) de a sprijini oameni aflați în situații deosebite.

Alexandru Ionescu, proprietarul uneia dintre cele mai mari ferme de prepelițe din România, care a dezvoltat această afacere de succes chiar în orașul natal, Alexandria, va ajuta, sute de copii și bătrâni aflați în centrele pentru protecția copilului și în centrele pentru persoane vârstnice din județul Teleorman să își suplimenteze necesarul de hrană, cu ouă de prepeliță.

“Având în vedere specificul afacerii pe care am dezvoltat-o, fiind convins de calitățile deosebite de întărire a sistemului imunitar și de beneficiile notabile ale ouălor de prepeliță, vin în sprijinul copiilor și bătrânilor aflați în dificultate și voi pune la dispoziție, într-o primă etapă, peste 4.000 de ouă de prepeliță”, a afirmat Alexandru Ionescu.

Liviu Neagu, partenerul său în acest demers, a precizat că “trebuie să avem grijă unii de alții, să ne unim forțele și să le dăm o mână de ajutor celor care au nevoie mai mult ca oricând de sprijinul nostru. Salut gestul de voluntariat al prietenului meu, Alex Ionescu, de a fi alături de oameni în aceste momente dificile. De asemenea, apreciez deschiderea pe care a arătat-o față de acest demers Marius Mugurel Putineanu, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman”.

Atât Liviu Neagu, cât și Alexandru Ionescu, fac un apel către prietenii lor, oameni de afaceri din Teleorman sau persoane cu posibilități, să ajute prin toate mijloacele de care dispun, iar către cei în dificultate să stea acasă și să respecte toate regulile impuse în acest context.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.