Eveniment

Acțiuni pentru verificarea respectării măsurilor de protecție împotriva COVID-19

Peste 400 de persoane legitimate, 95 de obiective și peste 300 de autovehicule au fost verificate de polițiști în cadrul activităților desfășurate, la finalul săptămânii, la nivelul județului Teleorman. Acțiunile derulate de oamenii legii au fost unele de informare și verificare a respectării măsurilor de protecție, scopul vizat fiind prevenirea și combaterea infectării, precum și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Astfel, sub autoritatea Instituției Prefectului, peste 140 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, polițiști locali, jandarmi și pompieri, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, I.S.C.T.R, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului au acționat, în principal, în zonele aglomerate din județ – piețe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, unități de învățământ, dar și în trafic – pentru verificarea legalității efectuării transportului de persoane și mărfuri, precum și respectării măsurilor sanitare.

În cadrul celor 14 acțiuni punctuale organizate au fost verificate 95 de obiective, au fost legitimate nu mai puțin de 430 de persoane și verificate 316 de autovehicule, totodată fiind verificate documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuință.

Ca urmare a neregulilor constatate, în cadrul acțiunilor puctuale au fost aplicate peste 80 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 8.000 de lei, polițiștii reamintindu-le cetățenilor principalele măsuri dispuse de autorități în acest context.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.