Eveniment

Acțiuni pentru verificarea respectării măsurilor de protecție împotriva COVID-19/ Amenzi de peste 25.000 de lei, date în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, nu mai puțin de 100 de efective formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenate în activități de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Scopul acțiunilor nu este acela de a aplica sancțiuni, dar oamenii legii atrag atenția asupra faptului că abaterile nu vor fi tolerate. Efortul comun al forțelor de ordine are ca scop conștientizarea necesității respectării, în continuare, a normelor impuse de autorități.

În cadrul celor 11 acțiuni punctuale desfășurate, care au vizat peste 60 de obiective, au fost legitimate nu mai puțin de 250 de persoane și au fost verificate aproximativ 200 de autovehicule. Pentru neregulile constatate, oamenii legii au aplicat 60 de sancțiuni contravenționale în  valoare de peste 25.000 de lei.

Polițiștii reaminesc cetățenilor faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private, ca nunți, botezuri, aniversări, mese festive, atât în spații deschise, cât și în spații închise (restaurante, baruri, saloane, săli de evenimente etc.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.