Eveniment

Acțiune în zona magazinelor de la ieșirea din Alexandria spre București

Încă de la primele ore ale dimineții, prinși de febra cumpărăturilor și de spiritul sărbătorilor, teleormănenii au uitat de restricțiile de circulație și au dat năvală în piețe și magazine. Spre exemplu, parcările centrelor comerciale de la ieșirea din Alexandria spre București erau la fel de aglomerate ca într-o perioada fără măsuri restrictive.

Pentru a evita îmbulzeala și pentru ca distanțarea socială să nu rămână doar la stadiul de idee, pe raza județului au fost prezente numeroase echipaje ale oamenilor legii, care au avut grijă ca oamenii să iasă din case numai în situații care reprezintă urgențe sau cu motive întemeiate.

O astfel de acțiune a avut loc, joi, în zona magazinelor de la ieșirea din Alexandria spre București. Toți cei care au intrat în parcările unităților comerciale au fost legitimați de oamenii legii, care au verificat respectarea prevederilor ordonanțelor militare.

Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare pe raza județului, iar autoritățile fac încă o dată apel la cetățeni să respecte măsurile restrictive impuse de ordonanțele militare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.