Eveniment

Acțiune a Poliției Rutiere pentru verificarea legalității efectuării transportului de persoane pe raza județului

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Teleorman au desfăşurat, în dimineața zilei de joi, activități specifice pe linia verificării legalității efectuării transportului de persoane pe raza întregului județ.

Acțiunea desfășurată de oamenii legii în Teleorman este parte a celei derulate de Poliția Română nivel național, în cadrul căreia s-a pus accent, în special, pe siguranța transportului de persoane.

De asemenea, polițiștii teleormăneni au avut în vedere verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară stabilite prin Legea nr. 55/2020, în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate și/sau speciale.

În cadrul acţiunii, au fost verificate aproximativ 60 de autovehicule şi au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, dintre care 13 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice şi 4 la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, transmite IPJ Teleorman.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto prudență maximă pe șosele și un comportament responsabil la volan. De asemenea, oamenii legii amintesc faptul că portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise aglomerate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.