Sport

ACS Viitorul Săceni, laureată a premiului Fair-play “Eurocar”

La începutul prezentei ediții de campionat, reprezentantul Ligii 5 în Comitetul Executiv al AJF, Florin Cucurezeanu, a venit cu propunerea de introducere a premiului Fair-Play și la Liga 5. Va crește sportivitatea, vor fi stimulate și echipele din categoria a doua județeană pentru creșterea calității și a disciplinei. Prin urmare, începând cu această ediție, vor fi acordate două premii Fair-Play, unul aferent turului de campionat, celălalt pentru întreaga participare în anul competițional 2022-2023. Să nu uităm că o astfel de inițiativă pentru echipe de Liga 5 a mai avut loc în edițiile 2006-2007 și 2008-2009, fiind premiate atunci Flacăra Lița, Steaua Măldăeni, CSS Alexandria, Spicul Gratia, CS Nanov și Ajax Botoroaga.

Revenind la primul premiul al acestei ediții, acesta a revenit echipei ACS Viitorul Săceni. Una dintre protagonistele ediției trecute de campionat, când a disputat meci de baraj pentru promovare în Liga 4, pierdut în fața celor de la Piatra, demonstrează că în mica localitate teleormăneană, fotbalul a devenit o preocupare și nu numai. Înaintea partidei cu Inter Purani, secretarul-general al AJF, Cătălin Cușcă, a înmânat placheta de onoare și echipamentul merituoasei câștigătoare. Vă prezentam lotul de jucători: Cristian Costache, Andrei Ristea, Florinel Coipan, Gheorghe Udrea, Radut Oprea, Marius Zlatan, Cosmin Dumitrescu, Adrian Dragomir, Ovidiu Delcescu, Razvan Purcarescu, Costel Mircea, Liviu Tantalete, Marius Sirbu, Costinel Petcana, Robert Chiriac, Iulian Calota, Marcel Boboc, Marian Cuna. Echipa este pregătită de Sabin Carnaru, iar delegatul echipei este Anghel Grigore. Susținerea financiară vine de la Florin Visinoiu, administrator al unei societăți agricole din comună. Acesta din urmă a declarat: “Suntem extrem de mulțumiți că un premiu, și foarte important, de Fair-Play, vine la Săceni. Încă de la început, când am preluat finanțarea echipei, am condiționat implicarea cu spiritul de disciplină care să evidențieze munca noastră, la această mică echipă. Anul trecut, am fost la un pas de Liga 4, anul acesta, și prin reorganizarea și trecerea la statutul de club, dorința noastră este prima categorie fotbalistică județeană. Vă asigurăm că acest trofeu al sportivitati, este doar începutul unei frumoase echipe”.

Să mai menționăm că meciul cu Inter Purani a fost câștigat scor 3-0 de Săceni, care a întregit bucuria premiului cu cea a victoriei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.