Eveniment

Accidente rutiere, soldate cu doi răniţi grav şi doi răniţi uşor

În ziua de 19.09.2012 ora 13:20, S. George de 26 ani din mun. Alexandria in timp ce conducea o autoutilitara într-o parcare din localitate, a efectuat manevra de mers inapoi fara sa se asigure şi a accidentat-o pe S. Mariana de 36 ani din Alexandria, care se deplasa ca pieton pe aleea din parcare.

Din accident a rezultat vatamarea corporala a femeii, care a fost transportată la spital, nefiind necesară internarea. În cauză a fost întocmit dosar penal.

*

 

În ziua de 20.09.2012 ora 19:10, V. Petrică de 62 ani din comuna Poroschia, judeţul Teleorman, aflat la volanul unui autoturism staţionat pe DN 51 în comuna Ţigăneşti, s-a pus în mişcare de pe loc fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei, D. Claudia de 41 ani din municipiulAlexandria, pasageră în autoturismul care circula regulamentar, care a fost transportată la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal.

*

 

În ziua de 20.09.2012 ora 20:00, N. Alexandru de 20 ani din mun. Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Creangă din localitate, a încercat să evite un câine apărut brusc pe partea carosabilă, s-a izbit cu roata din partea dreapta faţă de o gură de canal şi a fost proiectat într-un copac situat pe marginea din stânga a drumului.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a unui pasager, T.C. de 17 ani şi vătămarea corporală uşoară a altui pasager în autoturism, G.V. de 16 ani, ambii din mun. Alexandria, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.