Eveniment

Accidente rutiere cu victime, pe drumurile din județ

La trei accidente rutiere, care s-au produs pe drumurile din județ și în urma cărora au rezultat patru victime, au intervenit pompierii militari în ultimele 24 de ore. Salvatorii au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea persoanelor, acordarea primului ajutor calificat și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Primul accident a avut loc pe DJ 612B, între Dobroteşti și Beuca, unde un autoturism s-a răsturnat, rezultând două victime, dintre care una încarcerată. Cel de-al doilea eveniment rutier s-a petrecut pe raza municipiului Roșiorii de Vede, la trecerea peste nivelul de cale ferată spre Turnu Măgurele, în care fost implicat un autoturism, cu o victimă neîncarcerată.

Al treilea accident a avut loc pe DJ 701, între Ciolănești și Tătărăștii de Jos, cu un autoturism avariat și o singură persoană rănită.

După acordarea primului ajutor, victimele au fost transportate de echipajele medicale la unitățile spitalicești pentru îngrijiri de specialitate.

În ultimele 24 de ore, echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman au avut și 23 de misiuni ale echipajelor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave; trei transporturi de persoane confirmate/suspecte COVID 19 către unitățile spitalicești; două misiuni de  decontaminare ale autospecialelor de intervenție folosite la transportul persoanelor confirmate cu noul coronavirus; patru activități de informare a populației cu privire la măsurile ce trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19; precum și o misiune de asigurare a  măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la un eveniment sportiv, fără a fi înregistrate probleme deosebite.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.