Eveniment

Accidente în Teleorman / Trei bărbați au ajuns la spital după ce trei mașini s-au lovit la Poroschia

Pe parcursul zilei de astăzi, au avut loc mai multe evenimente rutiere în județul Teleorman. Unul dintre acestea s-a petrecut pe DJ 601C, între localitățile Rădoiești și Măgura cu Liliac. Din fericire, nu a fost grav, victimele refuzând să fie transportate la spital.

După o oră, la Lunca, s-au ciocnit alte două mașini, iar spre seară, pe raza localității Poroschia, s-a produs încă un eveniment rutier, în care au fost implicate trei autoturisme. Au intervenit pompierii, cu o mașină de stingere, și trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Teleorman.

Potrivit ISU Teleorman, în urma acestui accident au rezultat trei victime, cu vârste cuprinse între 28 și 31 de ani, de gen masculin, conștiente și cooperante, neîncarcerate, care au fost preluate de trei echipaje SAJ și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Alexandria.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.