Eveniment

Accidente feroviare în Teleorman – Două persoane au murit lovite de tren

trenLa sfârșitul săptămânii trecute, în Teleorman, au avut loc două accidente feroviare în care au fost implicate două persoane, ambele decedând. Un accident a avut loc la Videle, la un pasaj de trecere peste calea ferată, unde, un bărbat de 29 de ani, în timp ce traversa peste calea ferată a fost surprins de tren. Polițiștii au fost anunțați prin 112 de incident și, odată ajunși la fața locului, au constatat existența unui cadavru lângă linia ferată.

Din cercetări a reieșit că bărbatul traversa calea ferată în timp ce un tren se afla pe șine în mers. Bărbatul s-a întors brusc și a fost lovit în plin de tren. Din cercetările efectuate nu sunt suspiciuni asupra morții bărbatului. Un al doilea accident a avut loc la Rădulești, comuna Crevenicu, unde o femeie de peste 75 de ani a fost surprinsă de tren pe calea ferată și lovită. În urma impactului, aceasta a decedat. (C.P.)

2 Comments

  1. observator

    C.P.-ule,daca ai sange in instalatie,ca sa nu zic argumente,raspunde-i d-lui Solomon.Nu cred ca este vreo rusine,din greseli invata omul!

  2. Dumnezeu să-l odihnească pe bărbatul care ” traversa calea ferată în timp ce un tren se afla pe șine în mers”.
    Ce s-ar fi întâmplat dacă trenul nu se afla pe șine și jqA nu s-ar fi aflat în mers!!! C.P.-ule, vezi să nu te surprindă trenul care nu se află pe șine!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.