Eveniment

Accidente de muncă soldate cu doi răniţi grav şi un mort

Săptămâna trecută, la combinatul chimic de la Turnu Măgurele a avut loc un grav accident de muncă soldat cu vătămărea corporală a doi angajaţi, ambii dintre ei fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de urgenţă. Accidentul s-a produs la depozitul de amoniac şi s-a soldat cu rănirea gravă a doi dintre angajaţii societăţii, aceştia, în urma unei explozii, se pare, la depozitul cu pricina au suferit arsuri pe aproximativ jumătate din suprafaţa corpului.

Un alt accident de muncă, soldat de această dată cu decesul lucrătorului, s-a produs la construirea unui pod peste Olt, în comuna Islaz. Accidentul a avut loc marţi, 24 octombrie; în dimineaţa zilei amintite un bărbat care lucra la construcţia podului fost prins sub un mal de pământ care s-a prăbuşit peste el.

O echipă a ITM Teleorman s-a deplasat la locul accidentului, iar din primele verificări a reieşit faptul că muncitorul lucra legal, însă cercetările abia acum încep asupra cauzelor care au condus la acest accident. De precizat că firma care execută lurările nu este din Teleorman. Ancheta continuă, atât în cazul celor doi muncitori arşi, cât şi în cazul decesului de la podul Olt, în ambele situaţii fiind verificate condiţiile care au condus la producerea nefericitelor incidente. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.