Eveniment

Accident rutier în Alexandria, la intersecția străzilor Cuza Vodă cu București

Două mașini au fost implicate, noaptea trecută, într-un accident rutier petrecut la intersecția străzilor Cuza Vodă cu București, din municipiul Alexandria, în urma impactului dintre cele două autoturisme o femeie fiind transportată la spital.

Din spusele martorilor, una dinte mașini se deplasa pe strada Cuza Vodă, în sensul de deplasare spre spital, iar la intesecția cu strada București nu a oprit la semnul STOP și a fost izbită de o mașină ce se deplasa regulamentar pe strada București, dinspre pod.

Potrivit IPJ Teleorman, în timp ce un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Alexandria conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă, din direcția str. 1 Mai către str. Constantin Brâncoveanu, la intersecția cu str. București nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani, domiciliat în comuna Frăsinet, județul Teleorman.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 51 de ani, domiciliată în municipiul Alexandria, pasageră în autoturismul ce nu a oprit la STOP, a avut nevoie de intervenția echipajelor de salvare, iar după acordarea primului ajutor a fost transferată la spital.

Cei doi șoferi au fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin parchet.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.