Eveniment

Accident rutier grav în Putineiu/ 8 victime, dintre care două au decedat

În această seară, un accident rutier s-a produs, în jurul orelor 21:20, pe DN 65 A, la ieșirea din localitatea Putineiu. Potrivit primelor informații, un autoturism a lovit din spate o căruță, însă polițiștii încă cercetează cauza producerii evenimentului rutier. Având în vedere gravitatea situației, Planul Roșu de Intervenție a fost activat la ora 21:28, fiind ulterior dezactivat la ora 22:07.
În autoturism se aflau 2 persoane adulte, iar în atelajul hipo se aflau 6 persoane, dintre care patru copii cu vârste cuprinse între 3 – 13 ani. Una dintre persoanele adulte din autoturism prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar cealaltă se afla în stop cardiorespirator, motiv pentru care i s-au făcut manevre de resuscitare, care, din păcate, s-au încheiat, fără un rezultat pozitiv. Echipajul SAJ Teleorman a declarat decesul.
Celelalte șase victime au fost evaluate și transportate la spitalele din Turnu Măgurele și din Alexandria.
La fața locului, s-au deplasat echipajele cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ, potrivit informațiilor confirmate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman.
Cazul a ramas in atentia autorităților competente pentru cercetări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.