Eveniment

Accident rutier cu victime, pe șoseaua Portului din Turnu Măgurele

Două persoane au ajuns la spital, joi seară, în urma unui accident rutier produs pe șoseaua Portului din Turnu Măgurele, transmite ISU Teleorman. Conform sursei citate, în evenimentul rutier au fost implicate trei autovehicule, dintre care un autotren, un tractor și un buldoexcavator, iar în urma impactului au rezultat trei victime, de gen masculin, conștiente și cooperante, neîncarcerate. Două dintre acestea au fost transportate la spital, după ce le-a fost acordat primul ajutor, în timp ce a treia, șoferul autotrenului, de naționalitate bulgară, a refuzat să meargă la spital.

“Două dintre ele, din tractor și buldoexcavator, au fost preluate de echipajele medicale SAJ și SMURD și transportate la UPU Alexandria pentru investigații amănunţite și îngrijiri de specialitate. A treia victimă, șoferul autotrenului, de naționalitate bulgară, după ce a primit primul ajutor calificat, a refuzat să meargă la spital”, a precizat mr. Gelu Dragomir, purtator de cuvânt al ISU Teleorman.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar polițiștii au preluat cazul pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.