Eveniment

Accident grav la Măldăeni / Un bărbat de 75 de ani și-a pierdut viața, alte patru persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe Alexandria

După ce începutul zilei de joi, 10 martie, a fost sub semnul accidentelor rutiere, care s-au întâmplat unul după altul pe șoselele din județul Teleorman, părea aproape inevitabil să nu apară și o tragedie.

Astfel, după-amiaza, la ieșirea din localitatea Măldăeni, s-a mai produs un eveniment rutier, la care au fost anunțate inițial două victime încarcerate.

Ajunși la fața locului, pompierii Detașamentului Roșiori de Vede, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, iar SAJ Teleorman cu trei ambulanțe, au constatat că este vorba de 5 victime, patru bărbați și o femeie, dintre care două încarcerate.

Din păcate, una dintre victimele încarcerate, un bătrân de 75 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, motiv pentru care medicul de pe ambulanța SAJ i-a declarat decesul.

Celelalte 4 victime, cu diferite traumatisme, au fost preluate de echipajele medicale ale SAJ și SMURD, au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea elementelor de  caroserie de pe carosabil, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări, informează ISU Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.