Eveniment

Accident feroviar în Teleorman – Două persoane au fost rănite

La sfârșitul săptămânii trecute, în Teleorman, a avut loc un accident feroviar în care a fost implicată o autoutilitară. În urma accidentului, două persoane au fost  rănite, ambele fiind transportate la spital.

Potrivit IPJ Teleorman, accidentul a avut loc în data de 17.09.2016, la ora 03.40, pe DJ 612 în localitatea Valea Cireșului, la trecerea peste calea ferată, fără bariere sau semibariere, însă, în momentul în care a avut loc accidentul erau în funcțiune semnalele sonore și luminoase care avertizau venirea trenului. Șoferul autoutilitarei implicate în accident, care la testarea cu alcooltestul s-a dovedit că băuse înainte de a se urca la volan, a ignorat semnalele și a traversat calea ferată fiind lovit în plin de trenul de marfă care circula în direcția Giurgiu.

În urma impactului, două persoane din autoutilitară au fost rănite, din fericire, rănile nepunându-le viața în pericol, însă autoutilitara a fost avariată în totalitate.

La testarea cu etilotestul, conducătorul auto avea o concentrație alcoolică de 0,33 mg/l în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.