Eveniment

Accident de muncă mortal la Premivet

ifron

Ziua de marţi, 30 septembrie, a fost o zi fatidică pentru unul dintre angajaţii Premivet Calomfireşti. În timpul unor manevre pe care un lucrător al acestei societăţi le făcea în incinta unităţii, un alt angajat a fost călcat, pur şi simplu, de un ifron, adică un utilaj agricol asemănător unui tractor, dotat şi cu o cupă. Conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, aflăm că persoana care conducea respectivul utilaj este un tânăr de douăzeci şi trei de ani, din Brânceni, care a acroşat cu roata stânga faţă un munictor de 62 de ani, care se deplasa prin curte, fiind surprins şi strivit de utilaj. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean, unde, din păcate, în cursul nopţii, a şi decedat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi l-au înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Eugen Coman, purtător de cuvânt al ITM Teleorman, a declarat că ambii angajaţi aveau forme legale, însă accidentul având loc în timpul programului de lucru, se vor face cercetări şi pe linia accidentelor de muncă, urmând a se stabili şi eventuale responsabilităţi.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.